Huidige werkzaamheden

* Montage schachten the Beacons Amsterdam
* Instort montage 248 appartementen Monarch III
* Instort montage 70 appartementen Branie Amsterdam.
* Montage schachten 70 appartementen Branie Amsterdam
* Instort montage 86 appartementen Jeruzalem Blok N
* Montage schachten 86 appartementen Jeruzalem Blok N

86 appartementen Jeruzalem Blok N

Geplaatst op 16 augustus Hugo de Vrieslaan Amsterdam

RN Ventilatie heeft hier diverse ventilatie werkzaamheden onder aangenomen van Bemar Ventilatietechniek BV. Het project Jeruzalem blok N telt 2 blokken. Een hoogbouw blok en een laagbouwblok. Samen vormen dit 86 appartementen en wordt gerealiseerd door bouwbedrijf M.J. de Nijs en zonen Beide blokken worden voorzien van een CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem. Op..

7 appartementen de Sluiswachter

Geplaatst op 20 mei Mientkade, Halfweg

RN Ventilatie heeft hier diverse ventilatie werkzaamheden onder aangenomen van Steboma Ventilatietechniek BV. Het project De Sluiswachter telt 7 appartementen en wordt gerealiseerd door Badhoeve bouw in Halfweg. We zijn hier gestart met de montage van de instortkanalen van de CO2 gestuurde mechanische ventilatie. Tevens hebben wij de plakplaten en schoorstenen..

105 appartementen The Beacons

Geplaatst op 16 mei Amsterdam

RN Ventilatie heeft hier diverse ventilatie werkzaamheden onder aangenomen van Bemar Ventilatietechniek BV. Het project The beacons telt 105 appartementen en wordt gerealiseerd door Bam wonen in Amsterdam op het Zeeburgereiland. Met uitzondering van de montage van de instortkanalen verzorgen wij de overige montagewerkzaamheden voor het Co2 gestuurde ventilatiesysteem. Daarnaast..

   26 september Woonzorgcomplex Westerduin
   26 september Pontsteiger
   13 februari 60 Renovatie woningen.
   00 00 Montage Ketelhuis
   00 00 Aanpassen WHR 930